fbpx
Home

Despre Inga Moga

Despre Inga Moga

Buna!

Sunt Inga Moga si te invit in cateva randuri intr-o mica calatorie  pe  drumul meu, in lumea tehnicienilor de succes. Nascuta in Rep. Moldova, de mica am fost pasionata de frumos, de arta, de pictura incercand inca de la o varsta frageda sa transpun in desen tot ceea ce era in imaginatia mea, sa creez lucruri frumoase. Insa pentru inceput, drumul m-a dus catre Liceul Financiar Bancar pe care l-am absolvit in anul 2009.

Un an mai tarziu, in 2010, urma sa cunosc o persoana speciala, care avea sa devina sotul meu. Astfel, in anul 2010 am venit pentru prima oara in Romania, unde am fost fericita sa devin Doamna Moga. Din acest moment am fost doi in tot ceea ce faceam, el fiindu-mi alaturi si sustinandu-ma in toate actiunile mele.

In anul 2011, am participat la primul curs de profil in Romania, insa acesta nu a fost pe masura asteptarilor mele. Tot in acel an am decis sa nu las neterminat ce am inceput acasa, la Chisinau, astfel m-am inscris la Universitatea ASE din Bucuresti, Facultatea  de Contabilitate si Gestiune, pe care aveam sa o fac in paralel cu toate celelalte cursuri.

In urmatorul an 2012, am participat la Chisinau, Republica Moldova la primul curs de Tehnica si Design-ul unghiilor false. A fost primul curs unde am simtit ca intr-adevar ca am reusit sa pun bazele de inceput in cariera ceea ce avea sa o dezolt. Si pentru ca sunt o perfectionista si stiu ca nu poti creea ceva frumos doar cu talent, ai nevoie si de produse de calitate.

In acelasi an, am adus in Romania un brand premium de produse profesionale pentru unghii tehnice. In acel moment aveam la indemana tot ceea imi trebuia pentru o reteta de success in domeniu: talent, dorinta, cunostinte tehnice si nu in ultimul rand, un om care imi era alaturi in tot!

In continuare, pentru ca nu am vrut sa ma opresc doar la cursurile de tehnica de constructie, in cadrul Targului de la Romexpo, am adus ceva nou in Romania: Tehnica Catifelei pe Unghii!  Tot in anul 2013 mai spre sfarsit, o alta tehnica inovatoare aveam sa o aduc in Romania si anume Tehnica Craquelure Efect for Nail Art.

In acel moment am simtit ca e timpul sa trec la nivelul urmator in cariera mea, astfel s-a nascut salonul exclusiv de unghii false Russian Salon by Inga Beauty ! Un loc unde puteam sa transpun in lucrari rumoase, tot ceea ce invatasem pana atunci. Lansarea salonului s-a facut in cadrul targului de frumusete Estetix, unde au participat un numar mare de persoane.

In anul 2013, pentru ca deja eram la un nivel avansat si doream sa impartasesc tot ceea ce invatasem eu, am pus bazele unui nou proiect si anume am infiintat “Russian Academy of Nail Design by Inga Moga. Este un poiect frumos, care imi aduce multe satisfactii, este un loc unde orice tanara poate sa isi puna bazele unei meserii frumoase. Si pentru ca stiam ce responsabilitate este aceasta academie, doream sa invat de la cei mai buni.

Tot in acelasi an am devenit Trainer International acreditat de catre  compania Velena International Nails Design invatand de la o mare campioana

mondiala si anume Elena Veretenko. A urmat o perioada concentrata in cursuri si specializari de la cei mai de succes traineri din Ucraina, Rusia si Rep. Moldova.

Rezultatul a fost pe finalul anului, cand in decembrie am adus in premiera in Romania Tehnica Pietrelor Lichide si a Nisipului Catifelat.

Doua tehnici inovatoare pe care orice tehnician care se respecta trebuie sa le cunoasca. Succesul lor a fost garantat, reactiile pozitive nu doar in randul tehnicienilor cat si la nivel de media, on line si TV. Dovada o fac cele cateva emisiuni la care am fost invitata pentru a prezenta tot ceea ce aduceam eu nou in domeniu.

In mai 2014, am lansat pe piata din Romania brand-ul de produse MIG NAILS & BEAUTY care a avut si are un real succes fiind declarate cele mai bune produse de pe piata.

In martie 2014 am sarbatorit 1 an de la deschiderea “Russian Academy of Nail Design by Inga Moga” un moment pe care am dorit sa-l punctam alaturi de cursanti si clientii din showbiz. Sarbatorind primii 300 elevi si peste 120.000 fani pe Facebook.

Ca rezultat, am fost declarata  cea mai tânără si de succes profesoara din Romania! In urmatoare perioada am inceput sa ne extindem cu ceea ce faceam la scoala, cursurile fiind nu doar la nivel de Bucuresti ci in toate orasele importante din tara.

In anul 2015 produsele noastre au fost cunoscute  in Europa, astfel am ajuns sa avem distribuitori in 7 tari. Am tinut cursuri in strainatate si produsele noastre au devenit din ce in ce mai cautate ajungand la un numar de peste 1000 de produse.

In anul 2016 viata mea s-a schimbat considerabil,  am avut cea mai mare realizare, s-a nascut fetita mea, Medeea. Astfel am ajuns sa fiu mama, sotie si profesoara.

Cu toate aceste noi responsabilitati mi-am continuat cariera de acasa avand grija si de fiica mea.

Anul 2017 a fost un an plin de calatorii, in care am participat la numeroase targuri internationale in : Spania, Germania, Italia si Anglia si am tinut cursuri in strainatate.

In anul 2018 am tinut cursuri in Campusul din Tenerife si am participat la Targul de Beauty din Roma. Intre timp am dat start unui nou proiect Salon & Academie, urmarim sa cream cel mai frumos salon din Romania.

In concluzie, daca ai intrat pe aceasta pagina si esti dornica sa te perfectionezi, te felicit! Esti in locul potrivit! Te voi lua in drumul meu, al tehnicienilor de succes in arta unghiilor tehnice. Iti voi arta o lume minunata plina de  satisfactii, unde nu conteaza doar partea financiara.

Rezultatul trebuie sa fie unul pe masura, daca esti incepatoare, nu iti fie teama, iti vei pune bazele intr-o scoala unde vei invata de la cei mai buni.

Daca esti avansata, poti veni sa cunosti ultimele tehnici, tot ceea ce apare nou, gasesti la noi!

Aici dorim sa creem o lume minunata din care clientele noastre sa se bucure de tot ceea ce invatati in Academia noastra.

 

Mult SUCCES!

 

Cu drag Inga Moga.